Ara

Öğretmenlere yönelik BİLSEM ÖĞRENCİ TANILAMA VE YERLEŞTİRME SÜRECİ hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ara

Gediz RAM Hayme Ana Anaokulunu Ziyaret Etti.

Gediz RAM okullarda seminerlere başladı.

Gediz Rehberlik ve Araştırma Merkezi, test eğitimi düzenledi.

Gediz RAM, Gediz Belediyesini ziyaret etti.

Ekm

Gediz Belediyesi engelli rampasını düzenledi.

Ekm

Gediz Ram özel eğitim sınıfları olan okulları ziyaret etti.

Ekm

Gediz RAM toplantı salonunda "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Toplantısı" yapıldı.

Ekm

Rehber öğretmeni olmaya okul idarecileriyle toplantı yapıldı.

Ekm

Gediz RAM Psikolojik Danışmanlarla birlikte 30 Eylül Ulusal Psikolojik Danışmanlar Gününü Kutladı.

Eyl

Gediz RAM tarafından Geiz'de görev yapan sınıf öğretmenlerine  "ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLARIN EĞİTİM SÜRECİ" konulu seminer verildi.

Eyl

Çavdarhisar İlçesindeki Öğretmenlere "Özel Gereksinimli Çocukların Eğitim Süreci" konulu seminer verildi.

Eyl

Gediz RAM Tarafından "ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLARIN EĞİTİM SÜRECİ" konulu seminer verildi.

Eyl

Gediz Rehberlik Araştırma Merkezi sene başı rehber öğretmenler toplantısıyla yeni eğitim öğretim yılına merhaba dedi.