LGS ve VERİMLİ DERS ÇALIŞMA SEMİNER

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni olmayan Fatih Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerine kurumumuz Psikolojik Danışmanı H.Melek KURU tarafından LGS ve Verimli ders çalışma hakkında seminer verildi.  Okul idaresi ve öğretmenlerine misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.

Gediz Rehberlik ve Araştırma Merkezi uzman kadrosunun hazırladığı e-dergi RAM-e-DER Sayı 1 yayınlandı....

PSİKOLOJİK DANIŞMAN ve REHBER ÖĞRETMENİ OLAN OKULLARA ZİYARET

Alanında uzman ve deneyimli Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerimizi okullarında ziyaret ettik. Okullarda yaşanan durumlar ve RAM olarak bizden beklenilenler hakkında görüş alışverişi gerçekleştirdik. Misafirperverliklerinden ötürü hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Ekm

Gediz RAM idareci ve Rehberlik ve Psikolojik Danışma Bölümü psikolojik danışmanları tarafından, sorumluluk bölgemiz olan Gediz ve Çavdarhisar'da bulunan psikolojik danışmanı olmayan okullar ziyaret edilerek okul idareleri ile görüşmeler yapılmıştır. Ziyaretlerde, okullarda karşılaşılan sorunlar ve bunlara yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi alındı. Okul idareleri ve öğretmenlerin RAM'dan beklentileri tespit edildi ve okulların ihtiyaçlarına göre yapılacak çalışmalar belirlendi. Göstermiş oldukları ev sahipliğinden dolayı tüm okullara teşekkür ederiz.

Eyl

REHBER ÖĞRETMENİ OLMAYAN OKULLARA YÖNELİK ÖRNEK YILLIK OKUL REHBERLİK ÇALIŞMA PLANI

Eyl

Rehber öğretmeni olmayan okullarda yürütülen rehberlik hizmetleri bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Eyl

Gediz Rehberlik Araştırma Merkezi Rehberlik Hizmetleri Bölümü tarafından İlçemize ilk ataması yapılan Psikolojik Danışmanlara 22.09.2023 Cuma günü Oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda Psikolojik Danışmanlara mesleki anlamda destek verilmeye çalışıldı.

Eyl

GEDİZ KURTULUŞ İLKOKULU MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCISI TARAFINDAN KURUMUMUZA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Eyl

Simav Özel Eğitim Meslek Okulu Müdür ve Öğretmenleri tarafından kurumumuza 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı döneminin ilk haftasında tanışma ziyareti gerçekleştirildi.

Eyl

Gediz Rehberlik Araştırma Merkezi Sene Başı Rehber Öğretmenler toplantısı 18.09.2023 Pazartesi günü kurumumuzda gerçekleştirildi.

Memurumuz Serhat AKMAN yeni görevine başlamak için kurumumuza veda etti

Şbt

Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun der, yakınlarını kaybedenler vatandaşlarımıza baş sağlığı dileriz.

Ock

Gediz RAM tarafından öğrencilere yönelik "Mahremiyet Eğitimi" seminerleri devam ediyor.

Ock

Gediz Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından destek okullarda çalışan personele yönelik "Öfke Kontrolü ve Stres Yönetimi" semineri verildi.

Ock

Gediz RAM tarafından rehber öğretmeni olmayan okullardaki öğrencilere mahremiyet eğitimi semineri verildi.