Gediz RAM Psikolojik Danışmanı Hatice BAYHAN velilere psikoeğitim düzenledi.

Çavdarhisar'daki öğretmenlere yönelik seminer düzenlendi.

İlçemizdeki anaokul velilerine yönelik psikoeğitim seminerleri başladı.

Ock

Kurumumuz psikolojik danışmanlarından Ayşe GÜNGÖR ve Avukat Mustafa Mert ÖZALP tarafından "Bildirim Yükümlülüğü Gerektiren Durumlar ve Sonrasında Yapılacak İşlemler" hakkında bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

Okul psikolojik danışmanı olmayan okullara seminer çalışmaları devam ediyor.

24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle kurumdaki öğretmenlerimiz, aileleri ve kurum çalışanlarımızla akşam yemeği etkinliği gerçekleştirildi.

Okul psikolojik danışmanı olmayan okullara seminer çalışmaları kapsamında;

Okul psikolojik danışmanı olmayan okullara seminer çalışmaları kapsamında;

REHBERLİK SERVİSİ BROŞÜRLERİ/AFİŞLERİ SİTEMİZDE YAYINDA

Bildirim Yükümlülüğü Gerektiren Durumlar ve Yapılması Gereken İşlemler Hakkında Paylaşım ve Bilgilendirme Toplantısı

1881 - 193∞

LGS ve VERİMLİ DERS ÇALIŞMA SEMİNER

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni olmayan Fatih Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerine kurumumuz Psikolojik Danışmanı H.Melek KURU tarafından LGS ve Verimli ders çalışma hakkında seminer verildi.  Okul idaresi ve öğretmenlerine misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.

Gediz Rehberlik ve Araştırma Merkezi uzman kadrosunun hazırladığı e-dergi RAM-e-DER Sayı 1 yayınlandı....