Etiket Sonuçları: plan

REHBERLİK SERVİSİ BROŞÜRLERİ/AFİŞLERİ SİTEMİZDE YAYINDA

Bildirim Yükümlülüğü Gerektiren Durumlar ve Yapılması Gereken İşlemler Hakkında Paylaşım ve Bilgilendirme Toplantısı

Eyl

REHBER ÖĞRETMENİ OLMAYAN OKULLARA YÖNELİK ÖRNEK YILLIK OKUL REHBERLİK ÇALIŞMA PLANI

Eyl

Rehber öğretmeni olmayan okullarda yürütülen rehberlik hizmetleri bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Eyl

Gediz Rehberlik Araştırma Merkezi Rehberlik Hizmetleri Bölümü tarafından İlçemize ilk ataması yapılan Psikolojik Danışmanlara 22.09.2023 Cuma günü Oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda Psikolojik Danışmanlara mesleki anlamda destek verilmeye çalışıldı.

Eyl

Gediz Rehberlik Araştırma Merkezi Sene Başı Rehber Öğretmenler toplantısı 18.09.2023 Pazartesi günü kurumumuzda gerçekleştirildi.