Bildirim Yükümlülüğü Gerektiren Durumlar ve Sonrasında Yapılacak İşlemler

Kurumumuz psikolojik danışmanlarından Ayşe GÜNGÖR ve Avukat Mustafa Mert ÖZALP tarafından "Bildirim Yükümlülüğü Gerektiren Durumlar ve Sonrasında Yapılacak İşlemler" hakkında bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

Gediz Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından, Gediz'de bulunan okulların idarecilerine ve okul psikolojik danışmanlarına yönelik, kurumumuz psikolojik danışmanlarından Ayşe GÜNGÖR ve Avukat Mustafa Mert ÖZALP tarafından "Bildirim Yükümlülüğü Gerektiren Durumlar ve Sonrasında Yapılacak İşlemler" hakkında bilgilendirme semineri gerçekleştirildi. Seminerimize katılan Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut BAHADUR, şube müdürü Yusuf DAĞ, okul idarecileri ve okul psikolojik danışmanlarına teşekkür ederiz. Katılımlarından dolayı Avukat Mustafa Mert ÖZALP'e teşekkür etmek adına Gediz RAM tarafından TEMA vakfına fidan bağışında bulunuldu.

16-01-202416-01-202416-01-202416-01-2024

Yayın: 16.01.2024 - Güncelleme: 16.01.2024 16:56 - Görüntülenme: 39